Voor wie

Factview is dé digitale oplossing die accountants en financieel adviseurs volledig ondersteunt om de switch te maken van traditioneel accountantskantoor naar een nieuwe en innovatieve adviespraktijk.

Met Factview geeft u advies op basis van betrouwbare en relevante financiële informatie en houdt u en de organisatie van uw klant op een succesvolle koers.

Het resultaat van Factview

Factview is een innovatief FinTech managementinformatiesysteem dat automatisch financiële managementinformatie genereert aan de hand van actuele administratiegegevens.

Factview is dé digitale oplossing in de ‘economie 4.0’-trend, die accountants en financieel adviseurs volledig ondersteunt bij het maken van de switch van een traditioneel accountantskantoor naar een nieuwe en innovatieve adviespraktijk. Met Factview geeft u advies op basis van betrouwbare en relevante financiële informatie en houdt u de organisatie van uw klant op een succesvolle koers.

Factview is een financieel informatiesysteem waarmee u:

  • zorgvuldige audits uitvoert
  • razendsnel financiële rapportages, kengetallen en visuele afbeeldingen maakt
  • toekomstgerichte scenarioanalyses opstelt
  • informatie via het systeem kan delen met uw klant

Hiermee biedt u uw klant steeds het juiste inzicht en transformeert uw rol in de richting van financieel én strategisch bedrijfsadviseur. Factview geeft u in één oogopslag een messcherp beeld van wat er zich in de afgelopen periode of boekjaar heeft voltrokken, toont afwijkingen ten opzichte van het budget en rekent uit wat de toekomst aan kansen en bedreigingen biedt. Dankzij de zorgvuldige gegevensverwerking en output die Factview biedt, kunt u uw bevindingen glashelder verantwoorden naar uw klant. Met de mogelijkheid van forecasting en scenarioanalyses, geeft u bovendien net die extra service aan de klant die daarmee wordt voorzien in een realistisch, diepgaand en transparant financieel inzicht. Onmisbaar voor het uitzetten van een succesvolle strategie.

Hoe wordt Factview ingezet

Factview werkt met alle gangbare financiële administratiepakketten van softwareleveranciers in Nederland.

Factview genereert automatisch managementinformatie aan de hand van de actuele administratiegegevens van uw klanten. U beschikt razendsnel over rapportages, analyses, kengetallen en visuele afbeeldingen die u in één oogopslag een messcherp beeld geven van wat er zich in het lopende boekjaar van uw klant voltrekt. U ziet direct de kansen, maar ook de bedreigingen. Dankzij forecasting en analyses krijgt u realistisch inzicht in de financiële gevolgen van de processen van uw klant. U kunt u klant hierover helder adviseren. Hij of zij neemt voortaan beslissingen op grond van kennis in plaats van aannames.

Met Factview standaardiseert, integreert en borgt u de kennis van uw financiële medewerkers in het belang van uw accountancy organisatie. Uw financiële adviseurs krijgen het bovendien een stuk makkelijker door de inzet van Factview.

Meer weten over de mogelijkheden van Factview?

Ervaar en beoordeel zelf hoe Factview kan bijdragen aan uw accountancy organisatie. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek kunnen onze experts uw vragen en wensen vertalen in concrete en zichtbare oplossingen. In deze korte kennismaking met Factview gaan wij in op uw situatie en reiken wij oplossingen aan voor uw informatieproces, het aanbieden van rapportages en managementinformatie aan uw klanten en uw strategische overwegingen aangaande het transformeren van uw adviesorganisatie.

Dit kost slechts ca.1,5 uur van uw tijd en levert u in ieder geval nieuwe inzichten op.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een ‘finance coffee’ gesprek.