Partnersamenwerking

Waarom samenwerken met Factview?

Partner Eco Omgeving

Factview gelooft in het motto ‘samen staan we sterker.’ Om die reden zijn wij een krachtige samenwerking met financial professionals aangegaan: de Factview Partner Eco Omgeving. De partners binnen deze Eco Omgeving helpen bedrijven en organisaties samen met Factview beter financieel en organisatorisch te presteren. Hieronder leggen we uit waarom we samenwerken en wat deze partner aan kennis en expertise bijdraagt.

PREVI FINANCE INTERIM MANAGEMENT B.V.

Edwin Moen

“Waarom wij enthousiast strategisch partner van Factview zijn?
Ook bij ons draait het om samenwerking en wederzijds vertrouwen. Samen willen wij ertoe doen,” aldus Edwin Moen. “Met onze expertise en hoge waarde aan kwaliteit zorgen we ervoor dat de implementatie en service rondom Factview voor onze opdrachtgevers tot in de puntjes geregeld worden. Onze opdrachtgevers geven ons zeer vertrouwelijke informatie ter inzage en een transparante kijk in hun organisatie en in alles wat daarmee samenhangt. Vanzelfsprekend gaan wij daar uiterst delicaat mee om. Ze mogen er volledig op vertrouwen dat hun gegevens in veilige handen zijn. Daar staan wij garant voor!”

“Waarom wij ook zelf gebruiker van Factview zijn?
Met de applicatie krijgen wij direct flexibel inzage in onze resultaten. Bij Factview draait het om een sterke analyse, inzicht, duidelijkheid, transparantie en optimalisatie van managementinformatie. Met het systeem hebben wij direct flexibel inzage onze resultaten en kunnen wij kloppende prognoses filteren. Doordat je Factview gaat toepassen in je organisatie krijg je direct inzicht in de knelpunten. Vanuit een adequaat informatiesysteem met prognosetools heb je snel en compleet inzicht in je actuele- en risico-inventarisatie en de toekomstige financiële positie van de onderneming. Ook maak je eenvoudig prognoses en scenario-analyses. Factview geeft informatie en inzicht in kengetallen en ratio’s waardoor essentiële punten van je organisatie in beeld worden gebracht. Met deze input geeft het systeem vertrouwen en inzicht, waardoor er betere gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen door het management. Dankzij zo’n stevige basis kun je focussen op de toekomst, bezig zijn met je bedrijfsstrategie en ook in tijden van crisis eenvoudiger schakelen en je bedrijf op een gezonde manier laten groeien.”

“Zelf hebben wij de Previ Quick Scan ontwikkeld, die het management een snelle en heldere analyse biedt in combinatie met een strategisch en operationeel actieplan. Centraal daarbij staat een optimale combinatie van productiemiddelen, risicomanagement en rendement. Factview is een logisch verlengstuk hiervan, waarmee je meer verdieping en meer inzicht kunt krijgen, voor een betere besluitvorming. Je hebt allemaal administratieve pakketten en dashboard, maar, dit is echt een tool die je onafhankelijk naast je financiële administratie kan gebruiken die wel gekoppeld is, waarbij je wel verdieping en meer inzicht kan krijgen.’

Edwin sluit af: “Er zijn vele systemen, maar Factview sprong er vanwege de gebruiksvriendelijkheid bovenuit. De opbouw en inrichting van de applicatie spreken mij bijzonder aan. Het systeem is transparant en overzichtelijk. De Previ Quick Scan in combinatie met Factview vormen samen een belangrijke ondersteuning op weg naar een optimale en verantwoorde bedrijfsvoering en dito resultaat. Onze opdrachtgevers zijn bijzonder positief en tevreden met de tools en met onze dienstverlening. De inzichten en geboekte resultaten dragen voor hen bij aan een gezonde bedrijfsvoering en winstgevendheid. Ik kan Factview daarom van harte aanbevelen.”

Om Factview.nl beter toegankelijk te maken gebruiken wij functionale, analytische en marketingcookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons cookiebeleid.

ACCEPTEREN