Partners

Jobien Wind

thextonEen advies- en coachorganisatie die vakmensen helpt bouwen aan een onderneming die gezonder en winstgevender is, en waarmee het ondernemen weer aansluit bij de oorspronkelijke droom. We werken met een eigen winstlekkage onderzoek als start en met onze eigen beproefde methodiek. Als MKB-ondernemer in het Klein- en Middenbedrijf levert hulp van Thexton Armstrong voor jouw bedrijf op:

  • een realistisch plan van aanpak met verbeteringen en nieuwe ideeën
  • grip op financiën en werkplezier
  • en natuurlijk ook de implementatie en realisatie van dit plan.

Jobien Wind is een ervaren en analytisch ondernemer en sinds 2000 bedrijfsadviseur/coach. Ze kiest graag haar eigen pad als adviseur/coach. Elke ondernemer is anders, dus werkt ze de ene keer heel sturend als adviseur, of juist veel ruimte biedend aan de ondernemer en werknemers. Haar uitgangspunt is dat als je een bedrijf wil veranderen, de ondernemer ook moet veranderen.

Kernwoorden voor haar manier van werken zijn: analytisch, betrokken, inspirerend, structurerend, humor, confrontatie en ervaren.

Zij ziet financiën als een manier om grip te krijgen op je bedrijf en weet dat eenvoudig hanteerbaar te maken.

Jobien is gespecialiseerd als een allround adviseur-coach, en heeft extra affiniteit met (zakelijke) dienstverleners en technische ondernemers in het Klein- en Middenbedrijf. Acquisitie, personeel en grip op financiën zijn vaak voorkomende onderwerpen.

Regio: Gelderland
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31 (0)6 - 36 14 40 50

Financieel inzicht weer leuk en overzichtelijk maken. Ja toch!

  • Registreer voor een gratis proefabonnement en krijg 1 maand lang volledige toegang tot de functionaliteit van Factview.
  • Binnen 1 dag zijn de rapportages gereed. Dan zijn er dus nog 30 dagen over om je cijfers diepgaand te analyseren en jouw financiële situatie te beoordelen.
  • Of een complete financiële prognose en liquiditeitsplanning te maken.
  • Hulp nodig bij de set-up of het beoordelen van je cijfers? De mensen van Factview staan voor je klaar om je te helpen met raad en daad.

Meld je aan voor 1 maand gratis proefabonnement