Partners

previEen bedrijf dat zich richt op het adviseren, ondersteuning, begeleiding en professionalisering van uw organisatie bij het beheren van uw financiële en/of administratieve bedrijfsfunctie op weg naar optimaal rendement. 

Gespecialiseerd in jaarrekeningenwerk, samenstelopdrachten, management controlling en grootboekbeheer. Daarnaast uw adviseur voor procesaansturing en procesverbetering voor bedrijven op verschillende managementniveaus. Het verzorgen van organisatorische en bestuurlijke informatievoorziening en het verrichten van administratieve werkzaamheden en verlenen van services & support voor alle soorten organisatievormen, zowel nationaal als internationaal.

Previ Finance ondersteunt ondernemingen en organisaties bij het grensverleggend zaken doen.

Edwin Moen is een ervaren HBO en universitair geschoolde interim financial met uitstekende kennis en ervaring met alle aspecten van de financiële administratie waaronder debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie maar ook control, financieel management en inrichting van bedrijfsprocessen. Gedreven door enthousiasme, waarbij hij zowel strategisch als operationeel streeft om het optimale resultaat voor zijn opdrachtgevers te bereiken. Door zijn ruime praktijkervaring en uitgebreide kennis kunnen bedrijfsprocessen op elk niveau van de organisatie snel worden doorzien, zodat een advies ontstaat gericht op optimaal rendement en ondersteuning van het management.

Regio: Midden Nederland
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31 (0)6 - 46 76 77 03

Financieel inzicht weer leuk en overzichtelijk maken. Ja toch!

  • Registreer voor een gratis proefabonnement en krijg 1 maand lang volledige toegang tot de functionaliteit van Factview.
  • Binnen 1 dag zijn de rapportages gereed. Dan zijn er dus nog 30 dagen over om je cijfers diepgaand te analyseren en jouw financiële situatie te beoordelen.
  • Of een complete financiële prognose en liquiditeitsplanning te maken.
  • Hulp nodig bij de set-up of het beoordelen van je cijfers? De mensen van Factview staan voor je klaar om je te helpen met raad en daad.

Meld je aan voor 1 maand gratis proefabonnement