Partners

Bert Dijkhuizen

4you accountancyEen innovatief en ondernemend bureau op het gebied van accountancy en controlling die biedt realtime en online stuurinformatie zodat de ondernemer betrouwbare informatie tot zijn beschikking heeft.

Als controleaanpak passen zij waar mogelijk vernieuwing toe, altijd met het doel om een betere dienstverlening te bieden en een meer efficiënte controle uit te voeren. Op een snel, slim en simpele wijze brengen ze alles op orde.

Gespecialiseerd in de kracht van betrouwbare informatie en de juiste prestatie-indicatoren als basis voor de interne beheersing van een onderneming of organisatie.

Bert Dijkhuizen is een gedreven resultaatgerichte persoonlijkheid die visie kan vertalen van laag tot hoog niveau zonder oog te verliezen voor cultuur en persoonlijke aandacht binnen de organisatie.

Zijn motto is : “Door samen te werken bereiken we meer!”

Regio: Zuid Nederland
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31 (0)85 - 488 19 00

Financieel inzicht weer leuk en overzichtelijk maken. Ja toch!

  • Registreer voor een gratis proefabonnement en krijg 1 maand lang volledige toegang tot de functionaliteit van Factview.
  • Binnen 1 dag zijn de rapportages gereed. Dan zijn er dus nog 30 dagen over om je cijfers diepgaand te analyseren en jouw financiële situatie te beoordelen.
  • Of een complete financiële prognose en liquiditeitsplanning te maken.
  • Hulp nodig bij de set-up of het beoordelen van je cijfers? De mensen van Factview staan voor je klaar om je te helpen met raad en daad.

Meld je aan voor 1 maand gratis proefabonnement