Partners

Partners

De partner professionals van Factview kunnen jou helpen met je managementinformatie en de vertaalslag maken van financiële cijfers naar procesverbetering, strategie vernieuwing en het verder professionaliseren van jouw bedrijfsvoering. Zij staan voor je klaar in de regio. Samen met Factview geeft dit een ongekende impuls en nieuwe mogelijkheden voor de toekomst van jouw organisatie.

Previ Finance

Midden Nederland

previ

Een bedrijf dat zich richt op het adviseren, ondersteuning, begeleiding en professionalisering van uw organisatie bij het beheren van uw financiële en/of administratieve bedrijfsfunctie op weg naar optimaal rendement. 

Previ Persoon

Edwin Moen is een ervaren HBO en universitair geschoolde interim financial met uitstekende kennis en ervaring met alle aspecten van de financiële administratie en inrichting van bedrijfsprocessen.

Lees verder...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6 - 46 76 77 03

4You accountancy

Zuid Nederland

4you accountancy

Een innovatief en ondernemend bureau op het gebied van accountancy en controlling die realtime en online stuurinformatie biedt zodat de ondernemer altijd betrouwbare informatie tot zijn beschikking heeft.

Bert Dijkhuizen

Bert Dijkhuizen is een gedreven resultaatgerichte persoonlijkheid die visie kan vertalen van laag tot hoog niveau zonder oog te verliezen voor cultuur en persoonlijke aandacht binnen de organisatie.

Lees verder...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)85 - 488 19 00

Thexton Armstrong

Gelderland

thexton

Een advies- en coachorganisatie die vakmensen helpt bouwen aan een onderneming die gezonder en winstgevender is, en waarmee het ondernemen weer aansluit bij de oorspronkelijke droom.

Jobien Wind

Jobien Wind is een ervaren en analytisch ondernemer en sinds 2000 bedrijfsadviseur/coach. Ze kiest graag haar eigen pad als adviseur/coach. Als je een bedrijf wil veranderen, de ondernemer ook moet veranderen.

Lees verder...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6 - 36 14 40 50

Financieel inzicht weer leuk en overzichtelijk maken. Ja toch!

  • Registreer voor een gratis proefabonnement en krijg 1 maand lang volledige toegang tot de functionaliteit van Factview.
  • Binnen 1 dag zijn de rapportages gereed. Dan zijn er dus nog 30 dagen over om je cijfers diepgaand te analyseren en jouw financiële situatie te beoordelen.
  • Of een complete financiële prognose en liquiditeitsplanning te maken.
  • Hulp nodig bij de set-up of het beoordelen van je cijfers? De mensen van Factview staan voor je klaar om je te helpen met raad en daad.

Meld je aan voor 1 maand gratis proefabonnement