Door Planning Company

Factview Financial Intelligence is ontwikkeld door Planning Company en Dagmar van Eijs 

Planning Company (www.planningcompany.nl) is een adviesorganisatie gespecialiseerd in forecasting en het genereren van financiële managementinformatie. Planning Company ondersteunt het gehele traject van het bedenken van businessmodellen, strategische besluitvorming, het bepalen van KPI’s, verkrijgen van financieel inzicht tot en met de administratieve inrichting.

Planning Company heeft experts in huis met een hands-on mentaliteit, die hoogwaardige bedrijfseconomische kennis, strategische inzichten en IT-expertise met klanten delen.

Dagmar van Eijs is een veelzijdig, ervaren professional die al 25 jaar als ondernemer, interimmanager, organisatieadviseur, projectmanager en universitair docent, voor veel bedrijven en organisaties heeft gewerkt in uiteenlopende functies. Zijn specialisme is een combinatie van strategic en financial engineering: het verbeteren van financial control, planning & control en strategische control processen. Door zijn bedrijfskundige ervaring, skills en visie is hij een specialist in het oplossen van vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, organisatie inrichting, businessmodellen, verdienmodellen, procesoptimalisatie en communicatie verbetering. Zijn focus is gericht op het verbinden van mensen, structuren, systemen, geldstromen en de interactie daartussen om tot betere winstgevendheid, communicatie en samenwerking te komen. 

Klanten ondersteunen met oprechte aandacht

De visie van Planning Company gaat uit van het leveren van hoge kwaliteit van producten en dienstverlening met oprechte en eerlijke aandacht voor de klant. Planning Company faciliteert en is daardoor géén standaard adviesorganisatie en IT dienstverlener. Veel adviesorganisaties stellen zichzelf vaak centraal en zien de klant vooral als verdienmodel . Waarbij uren verkopen prevaleert in plaats van goede en kwalitatieve software en oplossingen leveren. Of die IT oplossingen aanbieden op basis van lock-in formules, zodat kosten oplopen en steeds weer opnieuw meer-uren noodzakelijk blijken. Bij Planning Company is dit niet aan de orde.

Planning Company helpt jouw organisatie daadwerkelijk vooruit en besteed aandacht aan jouw ontwikkeling.

Planning Company: financieel inzicht beheersbaar en weer leuk maken!

Partners voor nog meer support

Planning Company werkt met verschillende partners verspreidt over Nederland om support te bieden rondom Factview op locatie van de klant. Niet alleen het werken met Factview maar ook om extra service en diensten te leveren op het gebied van bedrijfseconomische en bedrijfskundige ondersteuning. Dit varieert van strategie sessies, en inrichten van KPI’s en administraties tot en met het structureren van processen binnen de organisatie.

previ 4you accountancy thexton 

Word partner

Financieel inzicht weer leuk en overzichtelijk maken. Ja toch!

  • Registreer voor een gratis proefabonnement en krijg 1 maand lang volledige toegang tot de functionaliteit van Factview.
  • Binnen 1 dag zijn de rapportages gereed. Dan zijn er dus nog 30 dagen over om je cijfers diepgaand te analyseren en jouw financiële situatie te beoordelen.
  • Of een complete financiële prognose en liquiditeitsplanning te maken.
  • Hulp nodig bij de set-up of het beoordelen van je cijfers? De mensen van Factview staan voor je klaar om je te helpen met raad en daad.

Meld je aan voor 1 maand gratis proefabonnement