Over Factview

Planning Company: de ‘makers’ van Factview

Factview is ontwikkeld door Planning Company. Planning Company is een technologiebedrijf en kennisorganisatie gespecialiseerd in het genereren van financiële managementinformatie en forecasting voor strategische besluitvorming. Planning Company levert topkwaliteit in IT-oplossingen en heeft experts in huis met een hands-on mentaliteit, die uitstekende service bieden en landelijk werken. Zij delen hoogwaardige IT-expertise in combinatie met economische kennis en inzichten met klanten.

Advies en kennisdeling voor managementinformatie en besluitvorming

Dagmar Van Eijs, oprichter van Planning Company, ondervond dat de top van organisaties grote behoefte heeft aan betrouwbare financiële informatie. Niet alleen over actuele prestaties maar vooral aan strategisch georiënteerde informatie zoals scenario analyses voor de toekomstige strategische beleidsvorming. Een andere wens vanuit het management is de behoefte om proactief advies te krijgen van hun eigen finance en control afdelingen. Beide ontbreken vaak in de praktijk. Hieraan zijn verschillende oorzaken debet.

Van Eijs was voorheen als universitair docent pionier op het gebied van de digitale financiële processen. Als financieel expert begeleidde hij daarna talloze IT-implementaties van financiële systemen, automatiseringstrajecten van financieel-administratieve processen en opdrachten voor het ontwikkelen van relevante toekomstgerichte managementinformatie. Als interim financial heeft hij daarnaast uitgebreide ervaring opgedaan bij zowel het opzetten als reorganiseren van financiële- en planning & control afdelingen bij bedrijven, organisaties en overheid.

Met de opgedane ervaring en zijn visionaire kennis op het gebied van strategische managementinformatie, ontwikkelde Van Eijs met Planning Company het informatiesysteem Factview.

Factview combineert finance met strategie om juist het topmanagement van organisaties adequaat te ondersteunen met het financieel noodzakelijke inzicht. Daarom is Factview onmisbaar voor het topmanagement van elke organisatie.

Factview gebruikers kunnen rekenen op de uitgebreide expertise en ondersteuning van Planning Company bij het toepassen van Factview en bij het oplossen van bestaande financieel administratieve-, managementinformatie- en strategische vraagstukken.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek en om kennis te maken.