Factview voor adviseurs

Wat levert Factview op voor jouw adviesorganisatie?

Factview vergemakkelijkt en optimaliseert de advisering aan jouw grootste en belangrijkste klanten. Die zijn gebaat met helder financieel inzicht op basis van uitgebreide rapportage-, prognose- en analysemogelijkheden.

Door het toepassen van Factview voorzie je in deze behoefte en kan jouw advieskantoor eveneens een stevigere marktpositie verwerven op het gebied van strategische bedrijfsadvisering.   

Dankzij de uitgekiende rapportages en doorklik mogelijkheden van Factview, kun je jouw bevindingen glashelder verantwoorden naar jouw belangrijkste klanten. Factview geeft in één oogopslag een messcherp beeld van de financiële situatie van jouw klanten. Je ziet precies wat er zich in de afgelopen periode of boekjaar heeft voltrokken. Factview toont bedragen op kostenplaats, per afdeling en laat afwijkingen zien ten opzichte van het budget en voorgaande jaren en maakt de toekomst voor jouw klant inzichtelijk ten aanzien van kansen en bedreigingen.

Hierdoor neem je je klanten eenvoudig 'aan de hand’ om zijn cijfers te duiden, kennis over te dragen en bovenal te sparren over zijn toekomst. Daarmee kun je jezelf meer gaan profileren als strategisch partner van jouw klant in plaats van alleen financieel adviseur. Tegelijkertijd faciliteert en standaardiseert Factview jouw processen op het gebied van advisering en databeheersing. Maar zorgt ook voor de overdracht en borging van kennis voor (junior) medewerkers die hiermee beter en sneller inzetbaar zijn als adviseur voor jouw organisatie.

Met de uitgebreide mogelijkheden van Factview om eenvoudige of gedetailleerde prognoses en scenarioanalyses te maken, biedt je volop extra service aan je klant. Ongeacht hoe ingewikkeld deze (organisatorisch of financieel-administratief) is ingericht. Daarmee kan Factview Financial intelligence jouw adviesorganisatie een impuls geven om een nieuwe weg in te slaan op het gebied van strategische bedrijfsadvisering.  Toekomstgericht en strategisch advies is juist nu in deze onzekere Corona tijd van levensbelang. Met de inzet van Factview is realistisch, diepgaand en transparant financieel inzicht over de toekomst binnen handbereik en onmisbaar voor jouw klanten voor het uitzetten van een nieuwe succesvolle strategie.

Partner van Factview Financial intelligence worden?

Factview biedt adviesorganisaties de mogelijkheden om partner te worden van Factview. Wij werken graag samen met ambitieuze en innovatief ingestelde adviseurs om klanten te voorzien van enerzijds een optimaal rapportage platform en anderzijds gedegen strategische bedrijfsadvies in de regio. Neem contact op met Factview voor meer informatie.

Financieel inzicht weer leuk en overzichtelijk maken. Ja toch!

  • Registreer voor een gratis proefabonnement en krijg 1 maand lang volledige toegang tot de functionaliteit van Factview.
  • Binnen 1 dag zijn de rapportages gereed. Dan zijn er dus nog 30 dagen over om je cijfers diepgaand te analyseren en jouw financiële situatie te beoordelen.
  • Of een complete financiële prognose en liquiditeitsplanning te maken.
  • Hulp nodig bij de set-up of het beoordelen van je cijfers? De mensen van Factview staan voor je klaar om je te helpen met raad en daad.

Meld je aan voor 1 maand gratis proefabonnement